Team Taurus

Tijdens de erotica beurs te Antwerpen deed Team Taurus weer een super goede show. Mr T samen met zijn team leden lieten weer zien hoe een BDSM show moest zijn. Het publiek genoot zichtbaar.
ID: 100

Mr Taurus on erotic fair Enschede

Tijdens de beurs doet Mr T verschillende demo shows voor de beurs bezoekers. Zo ook deze keer, waarbij het 2 dames tot zijn beschikking had om mee te spelen. Beiden kregen een speciale behandeling van hem.
ID: 99

Mr Taurus in Enschede

Tijdens een erotica beurs in Enschede, liet Master Taurus de beurs bezoekers even zien hoe hij zijn slavin bespeelde. Deze nieuwe slavin in training onderging alles gemoedelijk. Sonja kwam de Master even extra helpen.
ID: 98

Op bezoek in de stand bij Mr T

sonja liep rustig over de beurs en kwam bij de stand van Mr Taurus aan. Aldaar stond moonstomping in de hoek. Ze kon het niet laten, om haar niet even aan te raken. De beide slavinnen gingen lekker in elkaar op.
ID: 97

Op de beurs Kinkandbuy

Tijdens een beurs weekend bij kinkandbuy, zet Master Taurus zijn slavin vast aan een paal. Sonja kon het niet laten om even langs te gaan en met haar te spelen. Nu kon moonstomping niets terug doen, dus onderging ze alles wat er met haar gedaan werd.
ID: 96

Mr Taurus met 2 sub's op podium

Mr T kan dit keer genieten van 2 sub's op zijn podium. moonstomping kennen we al, maar dit keer heeft zelfs zij een eigen sub onder haar beheer. En die laat ze ook van alles doen. Leuke show met hangwerk van moonstomping
ID: 95

Wurg sex

Mr Taurus laat weer goed zien, hoe je samen met je sub kan genieten van wurgsex in je spel. Met goede communicatie en oog contact met elkaar, weten beide hoe ver ze kunnen gaan. Hierdoor geeft moonstomping zich geheel aan haar Master.
ID: 94

Podium show in latex

Mr T neemt moonstomping weer goed te pakken. Dit keer heeft moonstomping een lekker stout latex jurkje aan. Het oogt heel lekker en het staat moonstomping zalig. Beide geven zich weer voor 100% op het podium.
ID: 93

Beurs te Waregem

Tijdens de beurs te Waregem doet Master Taurus een show, waarbij moonstomping onderste boven wordt opgehangen. En ja, er worden weer flinke klappen uitgedeeld.
ID: 92

Stout rode lingerie setje

Met maar weinig hulpmiddelen laat Mr T zien hoe je een BDSM spel kan spelen met je partner. Door allerlei andere artikelen te gebruiken, die niet standaard zijn. De slavin ondergaat alles gewillig en laat het over zich heen komen.
ID: 91

Actie voor de stand

Voor de stand van Master Taurus, was allerlei actie te merken. Zo speelde Ms Eva met olivia. Ook Master Taurus liet weer een unieke bondage zien aan de beurs bezoekers.
ID: 90

Kwartet show te Antwerpen

Live show op podium, tijdens erotica beurs te Antwerpen. Mr Taurus gaat met moonstomping aan de gang en Ms Eva met olivia. Beide slavinnen krijgen ieder op hun eigen manier te maken met hun meerdere.
ID: 89

On stage with slavegirl olivia

Mr Taurus geeft live tijdens een erotica beurs een show weg. Slavegirl olivia ondergaat alles met pijn en emotie.
ID: 88

Bondage fuck

Terwijl moonstomping ligt vast gebonden op het bankje, wordt ze door Master Taurus flink geneukt. Op haar gezicht komt Sonja zitten en laat zich door haar zalig beffen. Overal betasten handen elkaar en werd er geknepen en gevoeld. moonstomping kwam 2 x vlak achter elkaar klaar.
ID: 87

GoldenShower

Nadat moonstomping goed door haar Meester was geneukt, mocht ze zijn pis opdrinken. En als beloning kwam sonja mee doen en werd ze door beide ondergeplast. Het werd een natte boel. Aan het eind kreeg moonstomping de opdracht om het kutje van sonja schoon te likken.
ID: 86

Pagina:


Download: Firefox video-plugin


Alle modellen zijn 18 jaar en ouder | All models are 18 years or above.
Copyright © 2004 - 2020 Content licensed by legal owners.


Ben jij een amateurmodel? En je wilt geld verdienen? Klik dan hier!


- Contact/vragen over deze website -

- Algemene voorwaarden -